להרשמה מלאו פרטיכם:
פרסומים, רשתות מכוונות והתפשטות המוצרים המתחשבים על חיינו, עדיין לא השיגו את המטרה לשמם נוצרו. איך קורה שבישראל של שנת 2016 אנשים עדיין יישארו אדישים למה שמתרחש בתעשיית הבשר, העופות והדגים. על הסיבות לכך נדון במאמר זה.
שינוי הרגלי צריכה מוביל לרכישה של מוצרים המתחשבים בסביבה. לא כולם יודעים להבדיל בין מוצרים ידידותיים לטבעונים לאלו שלו. מאמר זה מעניק את כל מה שצריך לדעת בשביל לזהות מוצר טבעוני.
טבעונים רבים ואלו המעוניינים להתחיל לשמור על תזונה נכונה ובריאה, מתקשים לעיתים למצוא מוצרים שיתאמו לדרישה שלהם. התעשייה דואגת לכוון לעבר מה שמייצר תזרימי מזומנים גבוהים, ומזניחה את הציבור שמעוניין לרכוש מוצרים מתחשבים. אז איפה בכל זאת ניתן להשיג את אותם מוצרים, והאם יש תקווה לראות איזו רשת מרכולים טבעונית לחלוטין?
טבעונים וגם אלו שאינם מגדירים עצמם כאלו מתעמקים לא פעם בשאלה: "אז מה נאכל היום?". לשאלה זו יש תשובה אחת ברורה והיא תפריט טבעוני המפרט לכאורה מה ניתן לאכול בבוקר, בצהריים ובערב.
עולם הטבעונות מתקדם בצעדי ענק. רבים מקבלים רושם מוטעה, שמה המזון הטבעוני הוא "חיקוי" של מנות שמקורן ברכיבים מהחי. במאמר זה ננסה להבין, מדוע התחליפים אותם מנסים למכור לנו בתעשייה כלל לא נחוצים. העולם הטבעוני צועד בפני עצמו ויכול לשרוד היטב עם מנות מקוריות.